Print

Persoonlijke pagina

Op uw persoonlijke pagina kunt u uw aanslagen en taxatieverslagen raadplegen en wijzigingen doorgeven. Ook kunt u hier een bezwaar indienen en kwijtschelding aanvragen.
Contactformulier

Als u niet beschikt over een DigiD, dan kunt u uw vragen ook digitaal stellen via het contactformulier. U kunt hier uw persoonlijke gegevens vermelden en eventueel een bijlage bijvoegen. Het contactformulier is alleen geschikt voor het stellen van vragen. U kunt hier geen bezwaar maken of kwijtschelding aanvragen.
Telefoon

Telefonisch kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 088-8420420. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00. Houdt u er rekening mee dat het momenteel druk kan zijn.

Postadres

Het postadres van BsGW is Postbus 1271, 6040 KG te Roermond. Vermeld op uw brieven altijd uw dossiernummer en aanslagnummer.

Bezoekadres

Het bezoekadres van BsGW is Kerkeveldlaan 2 te Roermond. We zijn geopend op maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 17:00 en op vrijdag van 08:30 tot 12:00. We raden u echter aan altijd eerst telefonisch contact met ons op te nemen voordat u naar ons kantoor komt.

Bankrekeningnummer BsGW

Het IBAN-rekeningnummer van BsGW is NL18INGB0002120407.

We gebruiken cookies zodat U onze website zo goed mogelijk beleeft. Als U deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat U dat goed vindt.

Ik ga akkoord Lees meer