MijnOverheid is de persoonlijke website voor overheidszaken. U kunt hier zien hoe u bent geregistreerd bij de overheid, berichten van de overheid ontvangen en zicht houden op de voortgang van uw aanvragen bij de overheid.

Via MijnOverheid kunt u ook uw aanslagbiljet van BsGW opvragen en het taxatierapport van uw woning downloaden. Maar ook van andere overheden zoals de RDW, UWV, SVB, de Rijksbelastingen en gemeenten kunt u hier uw post en eventuele lopende zaken vinden. Overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar.

Kan ik mezelf ook aanmelden?
Ja dat kan.  U kunt u met uw Digid aanmelden. Geef aan bij het onderdeel 'Berichtenbox' dat u digitale berichten van BsGW wilt ontvangen. Als u zich heeft aangemeld op MijnOverheid, krijgt u het aanslagbiljet van BsGW digitaal in uw berichtenbox. Zodra het aanslagbiljet (digitaal) naar de berichtenbox is verstuurd, ontvangt u hiervan een email op het door u opgegeven emailadres.
U kunt in de berichtenbox van MijnOverheid aangeven of u het aanslagbiljet liever op papier wilt ontvangen van BsGW.
Ga naar mijn.overheid.nl voor meer informatie

Kan ik ook mijn belastingzaken regelen via MijnOverheid?
Vooralsnog kunt u op MijnOverheid alleen uw aanslagbiljet en uw taxatierapport inzien en downloaden. Als u belastingzaken wilt regelen bij BsGW en een reactie of bezwaar wilt insturen, dan kan dat digitaal alleen via uw Persoonlijke Pagina op www.bsgw.nl.

Digitale Overheid 2017
De aansluiting op de Berichtenbox past bij de Digitale Overheid 2017.De doelstelling van de Rijksoverheid is dat bedrijven en burgers uiterlijk in 2017 zaken die ze met de overheid doen digitaal kunnen afhandelen.