Print

BsGW Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Van de informatie op deze site mag u verwachten dat deze correct is en actueel, en dat de informatie leesbaar en begrijpelijk is. Toch kan het voorkomen dat er een fout op deze site staat. Ziet u een fout of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt natuurlijk ook telefonisch of via het contactformulier contact met ons opnemen om uw melding door te geven. Alle benodigde gegevens staan op onze contactpagina. Wij doen er alles aan om deze website voor iedereen toegankelijk te maken en houden.

Wet bescherming persoonsgegevens

Voor het stellen van vragen over belastingzaken kunt u terecht op uw persoonlijke pagina of gebruik maken van het contactformulier. Wanneer u met behulp van het contactformulier reageert, wordt dit behandeld conform onze richtlijnen afhandeling e-mail. Bij het gebruik van contactformulieren streven wij ernaar het aantal velden dat verplicht moet worden ingevuld tot een minimum te beperken. BsGW gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens die via de website binnenkomen. Dit zijn bijvoorbeeld uw naam of e-mailadres. Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Hierbij houden we ons aan de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP). Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor u ze hebt achtergelaten.

We gebruiken cookies zodat U onze website zo goed mogelijk beleeft. Als U deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat U dat goed vindt.

Ik ga akkoord Lees meer